18*7-8 Armour L-6/16 pr TTF

18*7-8 Armour L-6/16 pr TTF

Cikkszám: z-2853
(Írjon véleményt)

nettó 15 911 Ft.

bruttó 20 207 Ft.


6 hónap
2-4 nap
6
Ha a termékkel kapcsolatban kérdése merülne fel, kérjük keressen minket a következő telefonszámon: +36 20 394 8004 , +36 20 362 8730
Legalább 2 db rendelése esetén további kedvezményekre számíthat!

 db
Név: 18*7-8 Armour L-6/16 pr TTF
Kategória: Ipari gumiabroncs
Gyártó: Triangle
Pozíció: Tehergépkocsi pótgumi
Évszak: Nyári gumiabroncs
Szélesség: 18
Magasság: 7
Felni átmérő: 8
LI:
SI:
Üzemanyag fogyasztás:
Külső zaj:
Nedves tapadás:

QR kód

Nyárigumi

nyári gumiA nyári gumik futófelülete simább a téli kiképzésű mintázathoz képest, illetve ellenálló keverékből készülnek ami megvédi őket a nagy hőmérséklettől. Amikor az átlag hőmérséklet 7 fok fölé emelkedik akkor érdemes nyárigumit használni.

Ipari gumiabroncsok

Megkülönböztetünk tömörabroncsot és légabroncsot, aszerint, hogy a függőleges terhelést gumi vagy levegő veszi fel. Rakodógépekhez, kis méretű munkagépekhez(bobcat) alkalmazható ipari helhasználú gumiabroncsok.

PR(ply rating) érték.

Az ipari gumiabroncs terhelhetőségét határozza meg. Minnél nagyobb a PR értéke annál ellenállóbb lesz a külső behatásokkal szemben. Nehéz terepre, illetve nagy igénybevételű munka esetén érdemes a nagyobb PR számú gumiabroncsokat keresni.

A gumiabroncs szerkezete

radialdiagonal gumi Két fajta gumiabroncs szerkezetet különböztetünk meg.

Diagonál gumiabroncsok esetén a szövetváz kordjai 45 fokos szöget zárnak be a koronavonallal. A futó és a szövetváz között vannak párnabetétek melyek ritka szövetből készülnek, mintegy átmenetet képezve a nagyobb moduluszú szövet és a gumias futó között.

A radiálabroncsban ez a két funkció kettéoszlik, és lehet optimalizálni a szövetvázat a radiális irányú erőkre, az öveket a kerületirányúakra. A radiálbetét kordjai merőlegesek a koronavonalra, és így ebben az irányban egy szál kétszer akkora nyomásból eredő erőt tud elviselni, mint a diagonálabroncs esetében. Ezért feleannyi szövetvázbetétre van szükség, mint a diagonálabroncs esetében (csak a kordszálak irányából fakadóan). Csökkenthető az oldalfal vastagsága, jobban hűl a gumiabroncs. Az övek szöge csökkenthető, és ezzel nő a merevségük, és jobban ellenállnak a nagy sebességek hatására fellépő nagy centrifugális erőkkel szemben. A merevebb szerkezetnek köszönhető, hogy az abroncs laposabban ráfekszik az útra. Ezért kevésbé mozgékony a futó, ami csökkenti a gördülési ellenállást. Ugyanakkor ha rámegy egy kőre, nagyobbat zökken, nagyobb feszültségek ébrednek benne, melyek következtében az abroncs alkatrészei elválnak egymástól vagy elszakadnak; a radiálabroncs hamarabb tönkremegy göröngyös úton, mint a diagonál.

A gumiabroncs szerkezetjelölése. Az R azt jelenti, hogy radiálabroncs. Egyéb lehetőségek: ha kötőjel (-) vagy D betű van, akkor diagonálabroncs, ha B (bias belted), akkor övesdiagonál.

Targonca abroncs 18*7-8 Armour L-6/16 pr TTF
Targonca abroncs
Summer

Since its founding in 1976, Triangle has already acquired a 33 year history manufacturing tires for most applications. During all these years Triangle has always maintained a single fundamental goal: to meet its global customer demands and serve the global market through continuous research and development. This focus has allowed Triangle to become one of the largest tire producing firms, ranking 10th among tire manufacturers in the world today.

Triangle produces over 700 kinds of radial tires in more than 160 sizes, and manufactures nearly 400 types of bias tires in more than 100 sizes. Annual production exceeds 10 million units, including over 7 million in radials which have become the backbone of our organization in the form of radial passenger car tires, radial light truck and truck tires, and radial OTR tires (for industrial, construction and mining equipment).

Triangle has also become an important supplier of OEM tires for some of the best known vehicle and equipment manufacturers the world over.

Having obtained a leadership position in the domestic tire market in China, Triangle is now in the process of expanding its international presence in more than 130 countries throughout the Americas, the European Union, Africa, the Middle East, Asia, Oceania and the Pacific basin, enjoying the reputation it has built with its global customers through its confidence-inspiring emphasis on maintaining top quality and reliability. The ongoing economic globalization process is providing an exceptional opportunity for Triangle to assure the brightest future for its importers, distributors, and dealers, as well as the millions of end users all over the world.

Termék értékelés - Írjon véleményt

Nincs vélemény

Gumiabroncs jelölés

Az Európai Parlament és a Tanács 1222/2009/EK rendelete alapján, minden 2012 júniusa után gyártott és az EU területén belül értékesített gumiabroncs* esetén 2012. novembertől az értékesítés helyén vagy magán a gumiabroncson címkét kell elhelyezni. Balra láthatja ehhez a gumihoz az új EU abroncscímkét. Ez nagyon hasonlít a háztartási gépeken, például mosó- vagy mosogatógépeken széles körben használt címkékhez. További tájékoztatónkat a jelölésekkel kapcsolatban erre a linkre kattintva olvashatja el. Az új abroncscímkézési előírásokról, valamint a gyakran feltett kérdésekről az Európai abroncs és gumi gyártók szövetségétől (ETRMA) kaphat tájékoztatást.

Részletek